Main selection country flag for language sv
  • Dropdown option country flag for language - svenska sv
  • Dropdown option country flag for language - danska da
  • Dropdown option country flag for language - engelska en
  • Dropdown option country flag for language - tyska de
  • Dropdown option country flag for language - nederländska nl

Om DecorRoom

Inredningsdetaljer för det moderna hemmet

Decor Room.se skapades med visionen att erbjuda ett riktat och stilrent utbud inom beslag och inredningsdetaljer för det moderna hemmet. Vi som står bakom Decor Room är ett team med brinnande intresse för detaljer, inredning och arkitektur. Vår affärsmodell bygger på direktförsäljning mot dig som konsument. Modellutbudet på Decor Room säljs exklusivt i vår egen E-handel. Med egen tillverkning och över 20 st mönsterskydd i vårt sortiment hoppas vi att du hittar detaljerna som lyfter ditt hem hos oss, kontakta oss gärna för smakråd eller frågor om våra produkter.

Visionen om att erbjuda ett sparsmakat men stilrent sortiment av handtag, beslag & inredningsdetaljer för det moderna hemmet fortsätter ständigt att utvecklas. Vi gillar att ta fram designer bortom standard. Detaljer som vi själva ser oss pryda våra egna hem med. Handtag och beslag för kök, möbler och badrum som följer utvecklingen och ligger rätt i tiden. Med egen tillverkning och över 20 st mönsterskydd i vårt modellutbud kan vi erbjuda dig som kund ett unikt sortiment av handtag, knoppar och beslag. Våra produkter säljs exklusivt i vår egen E-handel, vilket möjliggör rätt prissättning för unika produkter.

Hos oss vill vi ge dig en riktigt bra köpupplevelse, från början till slut. Har du frågor om våra produkter, eller vilken typ av beslag som passar i just ditt hem. Kontakta oss, vi hjälper dig gärna och vi svarar nästan alltid inom ett par timmar under kontorstid. 

Välkommen till DecorRoom! 

Med glada hälsningar

DecorRoom.se

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Ej tillräckligt antal i lager. Endast [max] kvar.
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop

Lägg till ordernotering Redigera ordernot
SEK

Valuta