Main selection country flag for language sv
  • Dropdown option country flag for language - svenska sv
  • Dropdown option country flag for language - danska da
  • Dropdown option country flag for language - engelska en
  • Dropdown option country flag for language - tyska de
  • Dropdown option country flag for language - nederländska nl

Ångerrätt & Returer

Returrätt

Hos oss ska det vara enkelt att både handla och kunna returnera produkter som inte blev som du hade tänkt dig. För privatpersoner gäller returrätt i 30 dagar från det att varan mottagits. Skulle du inte vara nöjd med varan/varorna så kan du skicka tillbaka din beställning till oss och få pengarna för returnerade produkter tillbaka, minus returfrakt som du själv bekostar.

Nedan finns dina alternativ för att göra en retur för dig som befinner dig inom EU. 

1) Du vill ha vår hjälp att göra en retur (returavdrag görs á 79 kr)
Kontakta info@decorroom.eu och meddela ditt beställningsnummer samt vilka produkter och antal som du vill returnera. Invänta därefter instruktioner. Vi hanterar inkomna ärenden så snabbt vi kan, ofta inom 24 timmar. Vi skapar då en returfraktsedel hos DHL som mailas till dig. Kundinformationen som uppgetts vid ordertillfället är den som kommer att appliceras på returfraktsedeln.

2) Du vill göra en retur direkt till vårt lager
Självklart går det bra att returnera din webborder i direkt hos oss på vårt lager. Du behöver meddela ditt besök innan för att säkerställa att lagret är bemannat vid datum och tid för returen. Vårt lager är beläget på Öregrundsgatan 4, Gärdet i Stockholm. Retur av order lagd i webbutiken återbetalas genom den betaltjänst du valt att betala med, vilket kan göra att det tar upp till 10 arbetsdagar innan återbetalningen finns på ditt konto.

För returer som kommer från land utanför EU gäller nedan villkor vid retur: 

1. Meddela oss vad du önskar returnera via mail på info@decorroom.eu 

2. Packa varorna i skyddande emballage och skicka till oss med valfri speditör och med leveransvillkor DDP (Delivered Duty Paid). Meddela oss därefter sändningsnummer för din retur. Observera att det är du som kund som står för returfraktkostnaderna för returer utanför EU och att vi som företag ej löser tullkostnader eller annat som kan uppstå, därav viktigt att försändelsen skickas enligt villkoret DDP som nämns ovan. 

Har du öppnat en eller flera produkter som du vill returnera? Inga problem – så länge varan är i nyskick, utan märken eller annan åverkan samt att samtliga tillhörande delar (så som skruvar etc.) och komplett originalförpackning returneras så accepterar vi din retur med full återbetalning för returnerade produkter.
Det är kundens ansvar att packa varorna noggrant och säkert inför returleverans. Varje produkt ska packas separat i sin originalförpackning/påse. Lägg t.ex. inte skruvar löst i påsen tillsammans med ett handtag/knopp, som då riskerar att repa produkten. Skyddande emballage ska användas mellan de förpackade produkterna, så att inga skador riskerar att uppkomma under returleveransen. För returnerade produkter i ej säljbart skick medges ingen återbetalning.

Om någon vara skulle vara skadad när du får den, se separat avsnitt om reklamationer under 'Köpvillkor'.
Reklamation av skadad/defekt vara måste alltid göras innan en eventuell retur av hela eller delar av en beställning.

Byte av varor kan göras i de fall produkter till samma styckekostnad och totalvärde ska bytas, t.ex. till en annan färg/utförande eller en annan serie med motsvarande pris. Vid byte betalar kunden ordinarie returfrakt samt ny fraktkostnad. Vid byte på vårt lager tillkommer inga kostnader.

Vi löser ej ut returer som skickas till oss via utlämning på serviceombud.

Fraktavgift och returporto betalas av dig som kund. Vill du ha vår hjälp med en retur, tveka inte att höra av dig till vår trevliga kundsupport på info@decorroom.eu.

Undantag från ångerrätten
Vill du göra ett köp av en produkt med tillval/specifikationer/färger som vi inte tillhandahåller i vårt ordinarie sortiment och som sedan beställs eller tillverkas speciellt för dig enligt dina specifika önskemål gäller inte ångerrätten.
Ångerrätten omfattar inte företagskunder, men vi försöker alltid vara behjälpliga i att hitta en lösning om sådan situation skulle uppstå.

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Ej tillräckligt antal i lager. Endast [max] kvar.
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop

Lägg till ordernotering Redigera ordernot
SEK

Valuta